Slide background

Over mij

Heeft u last van vermoeidheid, pijnklachten of bent u chronisch ziek? Of misschien hebt u last van depressies, angsten, reuma of huidklachten? Of bent u op zoek naar hulp en ondersteuning bij een groot verlies dat u geleden heeft?  Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Mieke Johannesma.
Van 1988 tot heden ben ik onder andere als verpleegkundige werkzaam in de reguliere gezondheidszorg. Dit werk doe ik met veel plezier en passie.

Daarnaast heb ik sinds 2012 een praktijk aan huis voor integrale therapie (1e verdieping). Integrale therapie is een menging van reguliere geneeskunde en natuurgeneeskunde. Mijn behandelwijze richt zich niet alleen op ziekte of aandoening en de bijkomende symptomen, maar op het totaalplaatje (op de algehele gezondheidstoestand en welzijn).

Mijn behandelingen zijn er onder andere op gericht dat u handvatten krijgt aangereikt. Soms met ondersteuning van supplementen, kruiden etc. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe u het zelf genezende vermogen van uw lichaam kunt blijven stimuleren en hoe u gebruik kunt blijven maken van uw eigen krachten. Zeker bij chronische (lichamelijke/psychische) klachten blijkt deze wijze van behandeling voor een significante verbetering te zorgen.

Doordat ik onder andere ben opgeleid als E.E.N therapeut (Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde) kan ik uit een scala van behandelwijzen putten. Ik maak gebruik van kennis van de Traditionele Europese Natuurgeneeskunde, maar ook van de Oosterse Geneeswijzen.