Slide background

Bedrijven en instellingen

Individuele begeleiding medewerkers/bedrijven en zorginstellingen.

Zowel het bedrijfsleven als de zorg zijn op dit moment werelden vol veranderingen waarin vaak onder grote druk gewerkt moet worden. Men vraagt topprestaties, veel verantwoordelijkheid en steeds meer zelfsturing van medewerkers. Dan is het van groot belang dat een organisatie beschikt over gemotiveerde, competente en vooral vitale medewerkers.

Ik kan medewerkers helpen succesvoller te zijn door ze bewust te maken van waar ze op dit moment staan, ze bewust te maken van hun talenten en ervoor te zorgen dat mensen zich weer fit voelen. Zelfkennis is een basisvoorwaarde om goed met anderen te kunnen samenwerken en om te leren gaan met de turbulente veranderingen die in de hedendaagse werkzame leven plaatsvinden.

Door mijn kennis als natuurgeneeskundig therapeut, en verpleegkundige heb ik veel mogelijkheden om mensen hun eigen krachten en talenten te laten ontdekken. Dit zorgt ervoor dat mensen zich bewuster worden van hun eigen gedrag, de keuzes die ze maken en de positieve invloed die dit kan hebben op hun omgeving. De hele therapie is gericht op bewustwording en zelfkennis. Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Het resultaat is dat iemand leert zien wat bij hem/haar past, keuzes kan maken waar iemand zich goed bij voelt en kan doen wat bij hem/haar past. Op deze manier krijgen mensen weer plezier in hun werk en zijn ze voor een organisatie authentiek, zelfbewust, geïnspireerd, gelukkig en worden hun talenten optimaal benut. Want medewerkers die goed in hun vel zitten blijven langer met plezier en vol energie werken.  Daarnaast wordt goed gekeken naar de balans werk-privé en krijgen medewerkers handvatten en adviezen om die balans zo optimaal mogelijk te houden.